Traiteur Ronald Mestdagh

Een varken aan het spit bij u thuis? een authentieke keuken in uw bord.

  • Varken aan het spit
  • Lam aan het spit
  • Gegrilde ham
  • Reuze Barbecue
  • Koude en warme buffetten
  • Desserten buffet

Traiteur Ronald Mestdagh nodigt u uit zijn verschillende culinaire specialiteiten te ontdekken voor de organisatie van tal van recepties in België: Huwelijken, verjaardagen, doopfeesten, zakenlunches of privé maaltijden.

Onze specialiteit is het varken aan het spit gelabelde « porc fermier ».
Het vlees is gegaard op een houtvuur op traditionele wijze ter plaatse op uw evenement..

Wij verplaatsen ons in België, Noord-Frankrijk en het Groot-Hertogdom-Luxemburg.

Wij bieden eveneens een selectie van buffets froids en een >sélection de desserts met zorg bereid en dit geheel in ons atelier.

Zijn grote culinaire passie bracht Ronald Mestdagh bij een logische keuze: Hotelschool. eenmaal zijn diploma behaald, vervolledigde hij zijn opleiding in een bachelor Hotelmanagement wat voor hem de deuren opende in grootse Belgische en Franse hotels.

Ronald kan rekenen  op zijn creativiteit en oog voor detail om dit alles tot een goed einde te brengen.

Hij is een chef die de authentieke keuken hoog in het vaandel draagt en die  geen enkele toegeving doet op niveau van kwaliteit en de verscheid van zijn producten.

Wij zoeken geen luxe maar enkel het plezier om dingen tot het goede einde te brengen en een traditionele en gezellige keuken te promoten.